Elää ja hengittää

Tirsamaan ajankohtaiset bloggaukset siirtyivät syyskuun alusta salibandysivusto Pääkallo.fi:n blogiin: Pääkallo.fi/Tirsamaa. Sieltä kannattaa siis jatkossakin kaivaa salibandyyn liittyvät uusimmat tekstit. Lukijat ovatkin löytäneet sinne hyvin.

Tirsamaa.fi:n osalta olen tullut toisiin ajatuksiin, enkä kuoppaa tätä aivan kokonaan. Mitään bloggauksen ilotulitusta tänne on turha odottaa, mutta kun verkkotunnus kerran on rekisteröitynä, niin linkkejä, kuvia, videoita ja muuta saattaa tänne ilmestyä silloin tällöin.

Silloin tällöin joku kyselee vanhoista teksteistä jossain lehdessä, joita lisäilen tänne oman fiiliksen ja osin myös pyyntöjen mukaan. Kuvakansiointi on vielä työn alla. Videosivulle tulen kokoamaan linkit eri videoprojekteista.

Tässä on alkuun viime kevään pudotuspeleistä alkanutta videosettiä Salibandyliigalle. Viime kevään jokaviikkoisen katsauksen sijaan on siirrytty runkosarjassa joka toinen viikko julkaistavaan pätkään.

Paljon on videoissa vielä tekemistä, mutta toivottavasti ainakin parempaan suuntaan kuin nopeasti kasaan raapaistut viime kevään pudotuspelipätkät. Oman haasteensa antaa joukkueiden hyvin vaihtelevanlaatuiset videot. Nämä pätkät tullaan lisäämään aiempien videoiden tapaan myös Tirsamaan videosivulle. Sieltä voi jokainen itse katsoa, onko menty eteen vai taakse päin.

Molemmat videot on julkaistu myös Ilta-Sanomien netissä:

Ilta-Sanomat 27.10.2011: Salibandyliigan viikkokatsaus pureutuu Tampereen kiivaaseen trafiikkiin

Ilta-Sanomat 11.11.2011: Salibandyliigan viikkokatsaus sukeltaa Alivoimamaaliin

Salibandyliigan katsaus, kausi 2011-12: Osa 2, marraskuun alku

Salibandyliigan katsaus, kausi 2011-12: Osa 1, lokakuu

Kommentoi