Salibandyn MM-kisoissa liian tasaisia otteluita

MM-kisojen aikaan salibandy on perinteisesti kerännyt lajia vähätteleviä kommentteja arvokisojen murskatulosten varjolla.

Tätä kirjoittaessa Göteborgin MM-kisojen alkusarja on takana. Suomesta käsin seurattuna pelit kisoissa ovat olleet yllättävänkin tasaisia. Iso kiitos kuuluu uudelle ja mielestäni hyvin toimivalle sarjajärjestelmälle ja kärkikaksikkoa heikompien maiden kehittymiselle.

Parhaiden maiden tiivistäminen neljän lohkon sijaan kahteen parempaan lohkoon on poistanut 30-0-pelit. Muutenkin turnauksessa on nähty Suomen mitalinkiiltoista tulevaisuutta ajatellen tasaisempia pelejä kuin koskaan. Tätä eivät ole kaikki noteeranneet.

Tätäkin silmällä pitäen lähden työviikon päätteeksi kovalla innolla seuraamaan paikan päälle MM-kisahuumaa.

MM-kisojen tasaisuudesta kirjoittamani kommentti on luettavissa kokonaisuudessaan Pääkallo.fi:n blogissa.

Kommentoi