Tagi: freelance

Kiireinen viikko

Mennyt viikko oli varsin kiireinen. Normaalien päivätöiden oheen mukavasti freelance-toimittamista, kuten keskiviikkona Hyvärisen Mikon kanssa videokatsauksen tekemistä Salibandyliigalle SSV-Loviisa-ottelussa.

Loviisan pelaajat oli määrätty härkäviikolla Tuomas Savukosken tapausta rauhoittaakseen kommentointikieltoon, mutta valmentaja Iiro Parviainen suostui kuitenkin antamaan kommentit videolle.

Pääkallon viikon normaalien uutisointien lisäksi työstössä oli myös Veikkaajan juttu SSV:n maalivahtitilanteesta. Veikkaaja on seurannut vuoden alusta alkaen Salibandyliigaa joka viikko.

Kun sisäpalloiluaukeaman jakaa kolmelle lajille, niin keskimäärin pidempi juttu osuu kohdalle joka kolmas viikko. Enempikin tietysti kävisi, mutta tämä määrä sopii omaan ajankäyttöön varsin hyvin.

Se toki harmittaa, kun Mikon kanssa tarkkaan mietittyjen David Rytychin kuvien sijaan lehteen päätyykin Jarno Ihmeen arkistokuva.

Ensi viikonloppuna onkin edessä Suomen Cupin finaalitapahtuma Tampereella, jonne startti on heti aamusta. Perussetti: videoita, tekstiä, kuvia ja siinä välissä varmaan joitain twiittauksiakin.