Tagi: videot

Salibandyliigan videokatsaus, jakso 8

Tämänkertaisessa Salibandyliigan videokatsauksessa pääroolissa on valmentaja Petteri Nykky. Nykky kertoi Espoossa mielenkiintoisia näkemyksiä mm. Suomen ja Sveitsin maajoukkueista, Salibandyliigasta ja Oskari Saaren kirjoittamasta kirjasta Alkemisti – Petteri Nykyn tarina.

Tämä on myös se jakso, jossa Classicin Passo Peltolaa naurattaa. Sai kyllä nauramaan minutkin. Video on lisätty myös Tirsamaan videosivulle: www.tirsamaa.fi/videot.

Viimeisimmistä tekstimuotoisista jutuista Pääkallon blogista löytyy muuten näkemys Happeen Panu Kotilaisen sunnuntaisesta punaisesta kortista: ”Todella väärä hetki saada törkeä ottelurangaistus”

Salibandyliigan videokatsaus, jakso 7

Kävimme Tampereella tapaamassa maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettusta, joka kertoili salibandymaajoukkueen kuulumisia ennen Joensuun Ruotsi-ottelua.

Cupin finaalitapahtuma purkissa

Tämä päivä vierähti salibandyn Suomen cupin finaalitapahtumassa Tampereella. Lauantai on kääntynyt illaksi ja yöksikin, mutta uni ei tule. Ilmeisesti kiittäminen on tapahtuman sponsorin tarjoamaa juomaa. Blogataanpa siis lyhyesti.

Naisten cup-finaali oli loppuhetkille asti jännä, kun SB-Pro nousi Classicia vastaan päätöserässä 3-4-tappiolta 5-4-voittoon. Reilun 200 katsojan yleisömäärää voi pitää pettymyksenä.

Miesten finaalissa kotihallissaan pelannut Classic näytti jo menevän menojaan reilun kahdeksan minuutin 3-0-johdossaan, mutta Erä keräsi rivinsä ja nousi 3-9-voittoon. Numerot eivät kerro ihan koko totuutta, sillä muun muassa Erän Mika Moilanen kaunisteli numeroita tekemällä kaksi viimeistä maalia tyhjiin.

Erä puolusti todella kurinalaisesti. Classicin valmentaja Ray Backman manasi ottelun jälkeen pettyneenä kaukalon laidalla omiensa esitystä ja kertoi pelin menneen jostain syystä aivan lukkoon. Siitä juttu Pääkallossa.

Finaalitunnelmiin pääsee oheisista Salibandyliigalle tehdyistä videoista.

Salibandyliigan videokatsaus, jakso 6

Uusimmassa Salibandyliigalle tekemässämme videokatsauksessa kävimme kysymässä mielipiteitä pelaajilta, valmentajilta ja yleisöltäkin, pitäisikö Salibandyliigan joukkuemäärää vähentää nykyisestä 14:sta.

Loviisan valmentaja Iiro Parviainen kertoi näkemyksensä Tuomas Savukosken pelikiellosta ja kontaktista tuomari Tommi Järventaustaan sekä paljon muuta.

Oheinen video julkaistiin myös Ilta-Sanomien nettisivuilla:

Ilta-Sanomat 18.1.2012: Salibandykatsaus pureutuu kuumaan perunaan: Pitäisikö joukkuemäärää karsia?

Salibandyliigan videokatsaus, jakso 5

Oheinen Mikko Hyvärisen kanssa tekemämme videokatsaus on nähtävillä myös Ilta-Sanomien netissä:

Ilta-Sanomat 22.12.2011: Salibandykatsaus: Alkukauden kuumimmat puheenaiheet ja upeimmat suoritukset

Salibandyliigan videokatsaus, jakso 4

Oheinen videokatsaus julkaistiin myös Ilta-Sanomien nettisivuilla.

Ilta-Sanomat 9.12.2011: Salibandykatsaus: Mikko Kohonen houkuttelee veljeään Suomeen – katso video!

Kypäräkamera kiinnostaa

Uusin Salibandyliigan videokatsaus, vajaan viikon julki ollut kypäräkameravideo, on kerännyt mukavasti katsojia Salibandyliigan YouTube-kanavalla. Tässä vaiheessa jo yli tuplasti enemmän kuin kaksi viikkoa kauemmin julki ollut edellinen jakso.

Videota on jaettu eteenpäin Suomen lisäksi ainakin Saksassa, Ruotsissa ja Sveitsissä. Ilmeisesti auttaa, kun pätkässä haastatellaan myös englanniksi. Kypäräkamera kiinnostaa varmasti myös yli lajirajojen.

Pätkä on ollut näytillä myös Voicen ja Ilta-Sanomien sivuilla. Niinhän sen pitää mennäkin, että kauden kaksi ainoaa torjuntaani ovat heti iltapäivälehtikamaa…

Kun yksi juttuidea on nyt käytetty, pitää taas keksiä uusia. Lisää kypäräkameravideon työstämisestä Pääkallon blogissa.

Ilta-Sanomat 25.11.2011: Kamera kypärässä – miltä maailma näyttää maalivahdin silmin?

Kaikki videot Tirsamaan videosivulla

Elää ja hengittää

Tirsamaan ajankohtaiset bloggaukset siirtyivät syyskuun alusta salibandysivusto Pääkallo.fi:n blogiin: Pääkallo.fi/Tirsamaa. Sieltä kannattaa siis jatkossakin kaivaa salibandyyn liittyvät uusimmat tekstit. Lukijat ovatkin löytäneet sinne hyvin.

Tirsamaa.fi:n osalta olen tullut toisiin ajatuksiin, enkä kuoppaa tätä aivan kokonaan. Mitään bloggauksen ilotulitusta tänne on turha odottaa, mutta kun verkkotunnus kerran on rekisteröitynä, niin linkkejä, kuvia, videoita ja muuta saattaa tänne ilmestyä silloin tällöin.

Silloin tällöin joku kyselee vanhoista teksteistä jossain lehdessä, joita lisäilen tänne oman fiiliksen ja osin myös pyyntöjen mukaan. Kuvakansiointi on vielä työn alla. Videosivulle tulen kokoamaan linkit eri videoprojekteista.

Tässä on alkuun viime kevään pudotuspeleistä alkanutta videosettiä Salibandyliigalle. Viime kevään jokaviikkoisen katsauksen sijaan on siirrytty runkosarjassa joka toinen viikko julkaistavaan pätkään.

Paljon on videoissa vielä tekemistä, mutta toivottavasti ainakin parempaan suuntaan kuin nopeasti kasaan raapaistut viime kevään pudotuspelipätkät. Oman haasteensa antaa joukkueiden hyvin vaihtelevanlaatuiset videot. Nämä pätkät tullaan lisäämään aiempien videoiden tapaan myös Tirsamaan videosivulle. Sieltä voi jokainen itse katsoa, onko menty eteen vai taakse päin.

Molemmat videot on julkaistu myös Ilta-Sanomien netissä:

Ilta-Sanomat 27.10.2011: Salibandyliigan viikkokatsaus pureutuu Tampereen kiivaaseen trafiikkiin

Ilta-Sanomat 11.11.2011: Salibandyliigan viikkokatsaus sukeltaa Alivoimamaaliin

Salibandyliigan katsaus, kausi 2011-12: Osa 2, marraskuun alku

Salibandyliigan katsaus, kausi 2011-12: Osa 1, lokakuu

Viikkoraporttien poistetut kohtaukset

Kaikki Salibandyliigan viikkoraportit ovat nähtävissä Tirsamaan videosivulla.

Salibandyliigan viikkoraportti, osa 5

Tämän kevään viimeinen viikkoraportti. Kiitos ja anteeksi.

Kaikki pudotuspelien viikkoraportit koottuna Tirsamaan videosivulla.